'Ik geef mijn leven nu een 9 tot 10!'

Ivan wordt sinds een half jaar ondersteund door het FACT-team. Hij is door de reclassering verwezen. Ivan heeft 3 jaar voorwaardelijk gekregen. Het gaat sinds de ondersteuning van het FACT-team een stuk beter met hem.

Ivan: 'Vanuit het FACT-team heb ik met verschillende mensen contact. Met de één heb ik gesprekken over het verleden en de toekomst en met een ander juist over praktische zaken. Ik word twee keer per week thuis bezocht, dat vind ik prettig.


Ik voel me hierdoor minder een nummer en het team kan de situatie beter inzien. Ik ben heel tevreden over de hulp van het FACT-team. Belangrijk vind ik de praktische hulp bij het organiseren van de chaos. Ik vind het fijn dat het team niet te veel druk uitoefent en mij de ruimte en vertrouwen geeft en ze de afspraken die we maken nakomen. Daarnaast heb ik één keer per twee weken contact met de reclassering. Soms zijn er ook gezamenlijke afspraken. Er is veel in mijn leven gebeurd. Ik ben uit detentie gekomen en heb een vriendin, een huis, een kind en werk. Ik geef mijn leven nu een 9 tot 10!'