Jubileumcongres 'Van netwerk naar vangnet'

5 juni 2024

Hoe bied je een succesvolle behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en daarbij komende psychiatrische- en gedragsproblemen?

Wat vraagt ​​dit aan samenwerking? Welke financiële maatschappelijke ontwikkelingen worden bepaald en welke innovaties zien we voor de toekomst?

Op 5 juni 2024 organiseren we een inspirerende, innovatieve en interactieve dag voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor deze bijzondere doelgroep. Laat je inspireren door Rob Adams, columnist en schrijver van 5 boeken over vernieuwing en Suzanne Verdonschot, onderzoeker en adviseur over hoe innovatie in de dagelijkse praktijk tot stand komt. Ook kun je inspiratie op doen tijdens de workshops. Aanmelden kan via de link. 

Accreditatie is aangevraagd. Het hele programma vind je hieronder.

  • Datum en tijd: 5 juni 2024 van 12.00-17.15 uur. Om 12 uur start de inloop met een lunch, om 17.15 uur sluiten we de dag af. 
  • Locatie: Congrescentrum de Reehorst te Ede.
  • Congreskosten: € 100,-. Na aanmelding ontvang je een factuur. Aan Borg-medewerkers wordt geen bijdrage vereist voor deelname aan het Jubileumcongres. Bij een no-show worden de congreskosten echter wel in rekening gebracht.

Aanmelden voor het jubileumcongres

Plattegrond de Reehorst - Jubileumcongres De Borg

Programma Jubileumcongres

Programma Jubileumcongres